Prislista

Coaching/Samtalsterapi

Normalt sett är priset 550 kr (inkl moms) per 45 minuter session, oavsett om det är via Skype eller fysisk träff.

Jag försöker dock att anpassa mina priser efter din livssituation, då jag vill att alla ska ha råd att få hjälp att må bättre  

En nyhet är att jag erbjuder akut coaching/rådgivning i 20 minuter via telefon/Facetime eller Skype. Priset för denna är 250 kr och betalas in via swish 123 560 59 28, före samtalet.

 

Reikibehandling

550 kr/behandling à 45min

 

Sorgbearbetning

Följande priser avser en hel kurs á 8 tillfällen:

Pris grupphandledning: 3300 kr inkl moms för privatpersoner. Vid fakturering till företag och organisationer är priset exkl. moms.

 

Pris individuell handledning: 4200 kr inkl moms för privatpersoner.Vid fakturering till företag och organisationer är priset exkl. moms.

Kursbok: ”Sorgbearbetning – Ett handlingsprogram för känslo-mässig läkning vid dödsfall, separationer och andra förluster” ingår i priset + arbetsmaterial.

 

Uppdrag som officiant

2000 kr inkl moms

Betalning sker till bankgironr: 5027-8761

eller

Swish: 123 560 59 28

 

Avbokningspolicy

Om du får förhinder, oavsett orsak, så måste du avboka din tid senast 24 timmar i förväg. Mina kundvänliga priser förutsätter att en överenskommelse om en bokad tid hålls. Om avbokning inte skett i tid enligt min avbokningspolicy så debiterar jag ordinarie sessionspris som avbokningsavgift. Avbokningsavgiften är för att täcka mina kostnader för utebliven arbetsinkomst, administration m.m