Änglamassage

Änglamassage är en mjuk avslappnande massage, i kombination med änglahealing. Jag använder mig även av aromaterapi, under massagen. Det är särskilt utvalda doftande massageoljor, men aromaterapi kan också handla om att till exempel ha vissa specifika dofter i rummet där massagen utförs. Vitsen med att använda eteriska oljor är att de skall komma in i vår kropp, eller i vårt luktsinne och påverka oss, för att få oss att må bättre helt enkelt. De eteriska oljorna har molekyler som går igenom huden. De påverkar kroppens egen läkning, främst huden, vävnader och muskler. Efter att ha spridits ut till olika organ bryts de eteriska oljorna ner till vattenlösliga ämnen som försvinner ut genom urinen. Detta tar mellan 1-5 dygn.

Kom helst nyduschad och osminkad. Jag kommer nämligen att massera ditt ansikte, och för att du ej ska duscha efter massagen utan låta oljorna gå in i huden och verka. Oljorna går in i din hud, dina vävnader och muskler för att sedan gå ut via urinen.
Massagen fortsätter att arbeta efter att du lämnat behandlingen. Viktigt att du dricker mycket vatten efter en behandling. Vatten minskar stress, smärta och hjälper kroppen att renas från gifter och slaggprodukter som frigörs under massagen.

Änglamassage är en en mjuk och behaglig massage som löser upp spänningar, känslor och smärta i kroppen. En massage som passar alla.